Keuken Leverancier
Image default
Huishoudelijk

Beveilig je huis en keuken met goede sloten

Je bent net verhuisd naar Almere en hebt een prachtig mooie keuken aangeschaft. Dure keukenapparatuur prijkt met stijl en het laatste dat je wilt is dat je dure keuken wordt leeggeroofd door inbrekers. Dure keukenapparatuur is immers een enorme investering en grof geld waard op de zwarte markt. 

Hoe je een inbraak voorkomt in Almere

In Nederland wordt gemiddeld 240 keer per dag ingebroken. Nu Almere 1 van de 5 grote steden is van Nederland neemt het aantal inbraken ook halsoverkop toe. Met name woningen die net van eigenaar zijn gewisseld zijn in trek. Apparatuur uit keukens wordt gretig verwijderd en meegenomen. 

Inbraakpreventie is daarom van essentieel belang voor het beschermen van jouw eigendommen. Door de juiste inbraakpreventie en sloten te laten plaatsen en / of te laten vervangen zorg je ervoor dat een inbreker nooit ongestoord zijn werk dan doen. 

Uit politie onderzoek blijkt dat 60% van de inbraken wordt gepleegd in de donkere wintermaanden, dus van oktober tot en met maart. 

Vergeet echter niet het feit dat in de zomer allle deuren en ramen altijd open staan en het de inbreker dus wel erg gemakkelijk maakt. Zorg er daarom voor dat je je de waardevolle bezittingen goed beschermd met goed beveiligde sloten voorzien van het Politiekeurmerk. 

Beveilig je deuren en ramen

Jouw deur kan je op talloze manieren beveiligen. Zo kan je kiezen voor veiligheidssloten, een anti-inbraakstrip, een kierstandhouder of een bijzetslot. Ook voor het beveiligen van je raam zijn er verschillende opties zoals barriërrestangen, dievenklauwen, raamboompjes of bijzetsloten. Zorg er bij het laten plaatsen dat je altijd van tevoren een prijs overeenkomt. Let er ook op dat de slotenmaker in Almere werkt met Politiekeurmerk beveiligde sloten. Slotenmaker-Almere-24-Uur.nl staat al jaren bijzonder goed aangeschreven en werkt ook met grote regelmaat op opdracht van Politie. 

Subside voor inbraakbeveiliging in Almere

Ook de gemeente Almere vindt het belangrijk dat jij investeert in inbraakpreventie om jouw huis inbraakproof te maken. Sinds kort bieden zij hiervoor zelfs een subsidiemogelijkheid aan. Aan de andere kant profiteer je op maximaal door de hogere kortingen die verzekeraars tegenwoordig verstrekken wanneer jouw huis in Almere is beveiligd en voorzien van de nodige certificaten zoals Politie Keurmerk Veilig Wonen.