Keuken Leverancier
Image default
Meubels

Leren Handgrepen Voor je Keuken

Onze leren handgrepen zijn gemaakt van duurzaam leer. Het leer is 2.5 mm dik en het handvat is bestand tegen veelvuldig gebruik. Bij het ontwerpen van de handgrepen ontdekten we dat meubelgrepen niet alleen mooi waren, maar ook functioneel en stevig. Om deze reden is de handgreep gemaakt van hoog kwaliteit leer, wat vooral geschikt is voor inbouw in keukens waar de handgreep veel wordt gebruikt. Waar met name de handgrepen aan zware slijtage worden blootgesteld. Dit komt doordat keukenkasten en lades meerdere keren per dag worden geopend en gesloten en handgrepen aan koelkasten en vaatwassers worden blootgesteld aan bijzonder hoge belastingen. Door het duurzame leren handvat vervang je veilig je oude stalen handvat door een leren handvat. Je hoeft je geen zorgen te maken of de leren handgreep tegen hoge belastingen kunnen weerstaan.

Leren Handgrepen

Leren handgrepen zijn de innerlijke hit van dit moment voor in je keuken. In binnen paar minuten krijgt je oude meubel een heel andere look. Is jouw keuken toe aan een make-over? Met deze 100% echt leren handgrepen pas je je keuken heel snel aan en vervang je de standaard handgrepen door onze duurzame leren handgrepen. Je kunt de handvatten als lus monteren of met twee bouten als handvat. We hebben de leren handgrepen in verschillende modieuze en stijlvolle kleuren en alle hengsels worden standaard geleverd met 2 borgbouten, dus je kunt gelijk aan de slag!

Leren Handgrepen

Verwen je met wat meer luxe. Renoveer je keukenkast en dressoirstijl met de nieuwe leren handgrepen. Het materiaal is milieuvriendelijk, natuurlijk gelooid leer van de beste leerlooierij. Het nieuwe handvat ziet er misschien klein uit, maar het maakt echt een groot verschil in het huis.