Keuken Leverancier
Image default
Dienstverlening

Welke mogelijkheden heeft u bij de autogarage?

De Autogarage Harderwijk is niet alleen de ideale autogarage om eventuele reparaties en onderhoudsbeurten te laten uitvoeren, daarnaast biedt de garage ook een groot assortiment aan diverse auto’s. Wanneer u denkt toe te zijn aan een nieuwe auto kan de Autogarage Harderwijk best ideaal zijn om even een kijkje te nemen. Er is een erg ruim aanbod en daarnaast krijgt u ook nog een s te maken met verschillende grote voordelen. Op locatie is een relatief grote showroom aanwezig, maar ook een werkplaats. Hieronder leest u meer over waarom deze autogarage het zeker waard is om even naar te kijken.

 

Keuze uit talloze opties

Als u een nieuwe auto zoekt biedt Autogarage Harderwijk talloze opties. Allereerst kunt u natuurlijk even een kijkje nemen op de website. Alleen hier bevinden zich al talloze occasions, maar ook nieuwe modellen. Uit al deze auto’s kunt u ook nog eens selecteren wat u zelf belangrijk vindt. Denk bijvoorbeeld aan de brandstof type, of de auto hoog of laag is, de kilometerstand, maar ook de prijs. De autogarage biedt u een zeer ruim aanbod.

 

Gratis proefrit

Indien u op de website een auto tegenkomt die u wel wat lijkt kunt u natuurlijk een proefrit doen in deze auto. Het gemak hiervan is dat u meteen van de auto die u wat lijkt online een proefrit kunt aanvragen. Ook dit gaat gewoon via de website. Wanneer u de juiste auto gevonden denkt te hebben kunt u dit direct aanvragen.

 

Onderhoud en service

Als u eenmaal een auto heeft aangeschaft heeft u bij de Autogarage Harderwijk ook meteen te maken met perfecte service en onderhoud. Om eventuele onderhoudsbeurten nog voordeliger te maken is er ook sprake van een zogenaamde Nissan Card die je bij het bedrijf kunt aanvragen. Indien u beschikt over zo een kaart heeft u onder andere een jaar lang recht op het gratis laten repareren van uw banden en sterretjes in uw ruit. Ook heeft u recht op 10% korting op Nissan accessoires en gratis bijvullingen van uw olie en vloeistoffen.

 

Online uw vragen stellen

Indien u vragen heeft kunt u deze ook gerust online via de website stellen. De Autogarage Harderwijk heeft Eem contactformulier dat u kunt invullen waarna u zeer spoedig reactie zult krijgen! Ook kunt u natuurlijk offertes aanvragen indien nodig.