Keuken Leverancier
Image default
Bedrijven

Vouwgordijn op maat van ilumio

In vrijwel alle gevallen zijn vouwgordijnen op maat van Ilumio een prachtige verrijking van elk interieur. Groot voordeel is dat de vouwgordijnen op maat van Ilumio in gebruik gemakkelijker zijn dan de reguliere gordijnen.

Zo krijgt elk huis een romantische en klassieke uitstraling

Met een vouwgordijn op maat van Ilumio krijgt elk huis een romantische en meer klassieke uitstraling. Dat komt door de horizontale vouwen in het stof. Daardoor is ook sprake van opvouwen en dus niet van het oprollen van de gordijnen. Daardoor ook neemt een vouwgordijn op maat van Ilumio wat minder ruimte in dat een regulier gordijn. Een vouwgordijn bedekt alleen het raam. Ook is het vouwgordijn op diverse manieren te monteren. En dus ook op die manier die jij wenst.

Kies uit de uitvoeringen Basic, Plus en Premium

Ook de vouwgordijnen van Ilumio zijn er in drie uitvoeringen; Basic, Plus en Premium. Kies je voor Basic, dan heb je de keuze uit negen verschillende kleuren en is sprake van een standaard hoogte en breedtemaat. Het gaat om effen stoffen, die gemaakt zijn van 100 procent polyester. Kies je voor Plus, dan heb je de keuze uit drie kleuren en voor vouwgordijnen die maximaal 260 centimeter breed en 300 centimeter hoog zijn. Ook nu is sprake van effen en dessin stoffen. Kies je voor Premium dan heb je keuze uit liefst 55 kleuren. Het vouwgordijn van Ilumio is dan maximaal 300 centimeter breed en maximaal 300 centimeter hoog. De stoffen die je kiest zijn ook nu effen en dessin.