Keuken Leverancier
Image default
Bedrijven

Uniek oud eiken bankje aangeboden!

Ben jij op zoek naar een leuk oud eiken bankje die goed bij een eikenhouten tafel past? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf in Enschede produceert prachtige eikenhouten meubels; en dat allemaal volledig met de hand. Ze gebruiken bovendien alleen maar natuurlijk en onbewerkt hout, waardoor het hout zijn eigen unieke charme heeft gekregen in de loop der jaren. Een oud eiken bankje van dit bedrijf is daardoor ook zeer uniek en heeft zijn eigen karakter. Wil jij ook graag een leuk oud eiken bankje in huis hebben? Neem dan zeker nu snel contact op!

Uniek

Elk oud eiken bankje dat dit bedrijf in Enschede maakt, wordt volledig met de hand gemaakt, uitsluitend met natuurlijk en onbewerkt hout. Dit betekent dat jouw oud eiken bankje uniek zal zijn, doordat het hout jarenlang de tijd heeft gehad om zich te ontwikkelen. Zo kan het eikenhout hier en daar een scheurtje, deukje of ander oneffenheid hebben, dat het karakter van de meubel volledig maakt. Jouw eigen oud eiken bankje kan dus bijvoorbeeld een ander leven als stuk boerderij in Frankrijk hebben gehad! Wil jij ook een eikenhouten meubel met een verhaal? Neem dan een kijkje op de website.

Uitkiezen

Dit bedrijf heeft zo ook voor jou het perfecte oud eiken bankje klaarliggen. Op de website kun je al veel van hun producten bekijken, en als je wat leuks ziet, gelijk bestellen. Wil je het oud eiken bankje toch nog liever eerst in het echt zien? Ook dat is mogelijk bij dit bedrijf. Ze hebben namelijk een gigantische showroom van wel 2000 vierkante meter waar hun meubels ter tentoonstelling staan. Je kunt rustig een keer langs gaan om jouw eigen oud eiken bankje uit te gaan kiezen. Neem daarom zeker snel een kijkje op de website, of ga een keertje langs!