Keuken Leverancier
Image default
Beauty en verzorging

Verzorging en ontspanning bij schoonheidsspecialiste in Hengelo

Je bent op het juiste adres bij de schoonheidsspecialiste in Hengelo wanneer je opzoek bent naar een goede balans tussen ontspanning en verzorging. Het is belangrijk om zo nu en dan een momentje voor jezelf te nemen. Helemaal in deze drukke tijden waarin iedereen druk op zijn eigen manier met van alles en nog wat. Tot rust komen is dan ook helemaal van de orde bij de schoonheidsspecialiste in Hengelo. Je hoeft even nergens aan te denken, je kan even de drukke en stressvolle wereld vergeten. Naast dat je helemaal tot rust komt ben je ook nog eens bezig met de verzorging van je huid. Je huid zal je dankbaar zijn voor dat je bij ons bent langs geweest. Het zal helemaal stralen na een behandeling.

Behandelingen

Er zijn allerlei verschillende behandelingen waar je uit kan kiezen bij de schoonheidsspecialiste in Hengelo. Het is mogelijk om bij ons een facial uit te laten voeren, maar we voeren ook massages uit voor ultieme ontspanning. Met een massage kom je gegarandeerd tot rust. Maar een massage is ook goed voor de bloeddoorstroming. In dit geval heb je dus een win-winsituatie. Eigenlijk heb je dat wel bij elke behandeling bij de schoonheidsspecialiste in Hengelo. We zorgen ervoor dat elke behandeling effectief voor je verzorging maar ook dat je ondertussen kan ontspannen. Verder kan je bij ons ook je wimpers en wenkbrauwen laten doen. We bieden ook een spray-tan aan en geven je graag advies over het gebruik van de juiste producten.

Contact opnemen

Een afspraak maken bij de schoonheidsspecialiste in Hengelo? Dat is binnen een mum van tijd gedaan. Via het contactformulier op de site kan je doorgeven welke behandeling je zou willen en op welke datum en tijdstip. Wij zullen ervoor zorgen dat je ultieme ontspanning en verzorging zult ervaren bij de schoonheidsspecialiste in Hengelo.