Keuken Leverancier
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de drie voordelen van de Mepal drinkflessen

Een eigen drinkfles is super handig. Je neemt gemakkelijk je eigen drinken mee naar werk, school of voor onderweg. Het is belangrijk om gedurende de dag voldoende te drinken. Vooral tijdens de warme dagen verbruikt jouw lichaam veel vocht. Het is belangrijk om voldoende te blijven drinken. Ontdek hier de drie voordelen van de Mepal drinkflessen

 

  1. Maak jouw fles uniek

Iedereen neemt altijd en overal een fles mee naar toe. Het is belangrijk om in het bezit te zijn van een unieke drinkfles. Je ziet bij vele bedrijven vaak dat je een drinkbeker ontvangt als welkomstcadeau. Deze drinkbeker gebruikt iedereen vervolgens. Het is verwarrend om allemaal uit dezelfde drinkfles te drinken. Maak kennis me de Mepal drinkflessen en kies jouw eigen bedrukkingen. Ga jij voor een print op de fles? Of zorg jij voor herkenbaarheid met jouw naam op de fles. Ontdek hoe jij jouw drinkfles uniek gaat maken. 

 

  1. Goed voor het milieu

Alle frisdranken zijn verkrijgbaar in plastic flesjes. De plastic flesje worden wel hergebruikt, maar toch is het beter om een drinkfles te kopen. De drinkfles gebruik jij zelf en kan je iedere dag opnieuw gebruiken. Tussendoor kan je de drinkfles natuurlijk schoonmaken. De drinkfles is een eenmalige aankoop. Je betaalt niet iedere keer opnieuw voor een flesje drinken. Draag jouw steentje bij aan het milieu en koop je eigen drinkfles. Daarmee bespaar je ook nog eens een hoop geld. Je hoeft niet ieder dag opnieuw een flesje drinken te kopen. Het vullen van de fles bespaart een hoop geld. 

 

  1. Overal te gebruiken 

Voldoende drinken is enorm belangrijk. De drinkflessen van Mepal zijn uitermate geschikt voor onderweg. Door middel van een thermosfles zorg je er ook nog eens voor dat het drankje koel of warm blijft. De thermosfles van Mepal blijft tot 9 uur warm en 12 uur gekoeld. Ideaal voor een dagje naar het strand of gewoon voor een dagje weg. De flessen kunnen onderweg natuurlijk worden gevuld. Water is enorm belangrijk voor de hydratatie van jouw lichaam. Drink voldoende en voorkom klachten doordat je te weinig drinkt. 

 

https://www.mymepal.com/