Keuken Leverancier
Image default
Woning en Tuin

Met plexiglas duurzaam klussen

Wil je een duurzame oplossing hebben voor jouw woning en daarom materialen aanschaffen waar je meer mee kunt bereiken dan glas? Dan biedt plexiglas een mogelijkheid. Het materiaal is daarvoor in een groot aantal diktes aan te schaffen. Bij Van Viegen plexiglas op maat aanschaffen kan jou daarom helpen om jouw gewenste afmetingen in handen te krijgen en te profiteren van de duurzaamheid van het materiaal. Doordat het vele malen sterker is dan glas, heb je een oplossing voor de langere termijn in handen. Maar waarom is plexiglas dan een betere oplossing dan standaard glas? Onderstaande informatie helpt jou hiermee op weg.

 

Flexibel inzetbaar voor binnen en buiten

Bij Van Viegen plexiglas op maat laten maken, geeft jou plexiglas dat altijd voor jouw klus geschikt is. Plexiglas is gemaakt van kunststof, waardoor je te maken hebt met stevige materialen. Het is ongeveer 25 keer zo sterk als glas. Hierdoor wordt het ook vaak ingezet voor veiligheidsbeglazing. Ondanks dat het veel sterker is dan glas is het ook veel flexibeler. Het materiaal is ongeacht de dikte altijd enigszins te buigen. Wanneer je de dunste varianten in handen hebt, kun je het zelfs helemaal buigen. Dit biedt een groot aantal nieuwe toepassingsmogelijkheden in en rondom het huis.

 

Eenvoudig te monteren op iedere plek

Wanneer je het plexiglas in handen krijgt, merk je ook dat het erg licht is. Het is namelijk tot wel 50 procent lichter dan glas. Dit biedt ook weer nieuwe voordelen voor de montage. Je hebt minder hulpmiddelen nodig om het beste eruit te halen. Daarbij kun je het weer makkelijker demonteren. Zo kun je het bij een eventuele verhuizing gewoon weer meenemen. Doordat er vrijwel geen schade aangebracht kan worden aan plexiglas heb je te maken met een duurzaam materiaal, dat jou weer verder helpt.

 

Ga voor de juiste maat

Met plexiglas op maat zorg je ervoor dat je altijd van veiligheid en eenvoud bent voorzien. Het plexiglas zal niet snel gaan breken en je kunt ervoor zorgen dat je altijd van het beste bent voorzien. Wanneer je de materialen aangeschaft hebt, kun je direct beginnen met de klussen. Boren, zagen en verlijmen zijn slechts enkele mogelijkheden die je hebt en je geeft jezelf de gelegenheid om de klusprojecten van jouw dromen te realiseren zonder dat je de hulp van een professional nodig gaat hebben. Jij hoeft alleen nog een goede dikte aan te schaffen.