Keuken Leverancier
Image default
Woning en Tuin

Je keuken met tafelzeil een stuk gezellig

Wil je je keuken wat opvrolijken en wil je hier niet al te veel geld voor uitgeven? Dan hebben wij enkele leuke tips! Laten we beginnen met een hip tafelzeil. Dat is qua aanschaf vrij voordelig. Maar het geeft de keuken gelijk al een hele andere sfeer. En die sfeer die bepaal jij zelf natuurlijk. Zo creëer je met een brocant tafelzeil ook meer een brocante keuken. En zo creëer je met een donker gekleurd tafelkleed juist weer meer een gezellige, knusse ruimte. Met een tafelkleed kun je de sfeer van de keuken ook verder benadrukken. Als je bijvoorbeeld een boeren landelijke keuken hebt. Kun je met behulp van een geruit tafelzeil die boeren sfeer verhogen.

Maar niet alleen met tafelzeil kun je keukens gezelliger maken. Ook met plakfolie kun je je keuken wat moderniseren. Koop gewoon een stukje zwart plakfolie (ja zwart is dé trend) en beplak je oude keukenkastjes met dit folie. Het is niet moeilijk. Tenzij jouw keuken allerlei inkepingen heeft. Dan kun je er misschien beter een likje verf over gooien.

 

tafelzeil keuken

 

 

Met bloemen maak je je keuken nog leuker

Met een fris boeket bloemen op tafel maak je je keuken uiteraard nog veel leuker. Een goedkoop boeketje bloemen vind je vaak in de supermarkt. Wil je het allemaal wat exclusiever? Dan kun je wellicht via bloomon je bloemen bestellingen doen. Daar kun je aangeven of je wekelijks, twee keer in de maand of maandelijks een mooi boeket per post krijgt. Hier zit natuurlijk wel een ander prijskaartje aan. Maar je ontvangt wel mega verse bloemen die zeker wel een volle week in de bloei staan. Een mandje met vers fruit op tafel of op het aanrechtblad in de keuken doet het trouwens ook altijd goed. Heb jij nog leuke ideeën om je keuken op te fleuren? Laat het ons weten in de comments.

https://www.hiptafelzeil.nl/