Keuken Leverancier
Image default
Woning en Tuin

Waarom zijn koperen kranen zo’n goede investering?

Bent u op zoek naar de beste kranen op het vlak van duurzaamheid en stijl? Misschien wilt u uw badkamer of keuken wel uitbieden met kranen die méér zijn dan gewoon louter functioneel. In dat geval zijn koperen kranen een goede oplossing.

Wat is nu de meerwaarde van een set kranen uit koper en welke voordelen bieden ze precies voor uw interieur en portemonnee? Vragen die een duidelijk antwoord behoeven, en die vindt u hier!

 

3 belangrijke voordelen van koperen kranen

Kranen uit koper worden steeds populairder bij steeds meer verschillende woonstijlen. Hoe komt dat nu? Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste voordelen van een set kranen ut koper:

 

1. Koper oogt stoer, robuust en toch stijlvol

Eerst en vooral is koper een natuurlijk materiaal met een échte stoere, robuuste uitstraling. Dat is dan ook waarom het vaak wordt aangeraden in industriële en rustieke woonstijlen. Dat wil echter niet zeggen dat koperen modellen altijd zwaar of lomp ogen: u vindt tegenwoordig immers ook heel wat mooi afgewerkte, glanzende modellen die perfect in een landelijke of moderne inrichting passen.

 

2. Koper is erg duurzaam

Daarbij komt ook nog eens dat koper niet zomaar aangetast wordt door vocht, wat in een badkamer of keuken natuurlijk wel erg belangrijk is. Zeker als u kiest voor kranen die op professionele wijze zijn behandeld en bewerkt, zullen ze goed bestand zijn tegen schimmels, corrosie en slijtage door contact met grote hoeveelheden water. En dat betekent dus dat uw nieuwe aankoop veel langer meegaat.

 

3. Koper is gemakkelijk te reinigen én antibacterieel

Ten slotte moet u écht voor koperen kranen kiezen als u zo weinig mogelijk onderhoud aan uw kranen wilt hebben. Koper is immers een metaalsoort die schimmels en bacteriën op een afstand houdt, vooral als de kranen ook nog eens met een extra beschermende laag zijn afgewerkt. Daarbij is koper uiterst gemakkelijk te reinigen, waardoor uw badkamer en keuken bijna altijd in topconditie blijven.

 

Vind de beste koperen kranen voor uw interieur

Overtuigd van de voordelen van koperen kranen? Dan is het enkel nog een kwestie van de beste optie vinden voor uw woning en woonstijl. Bij een speciaalzaak vindt u hoe dan ook een breed aanbod aan kranen en krijgt u gedegen advies om de beste keuze te maken!