Keuken Leverancier
Image default
Verbouwen

Offshore kwaliteit RVS maakt elektrische boilers onverwoestbaar.

Offshore kwaliteit RVS maakt elektrische boilers onverwoestbaar.

Een elektrische boiler is de facto niets meer dan een zeer goed geïssoleerde ketel, in de ketel zit een verwarmingselement, plus een thermostaat en een anode. Het verwarmingselement bij een elektrische boiler werkt vanzelfsprekend op elektriciteit en zorgt dat het water verwarmt wordt. De thermostaat is om de temperatuur te regelen. Een elektrische boiler kun je eigenlijk overal plaatsen, het enige wat je nodig hebt is water en elektriciteit want bij een elektrische boiler is rookgasafvoer niet meer nodig. Een stuk veiliger dan een ouderwetse gas boiler en simpel zelf te installeren. Maar in het geval van twee linker handen, kun je altijd de hulp van een plaatselijke loodgieter inroepen. 

En ook de ontwikkeling van elektrische boilers staat niet stil, bij de elektrische boilers van het gerenommeerde merk Wesen maken ze gebruik van offshore kwaliteit RVS. En dat maakt deze unieke boilers zo goed als onderhoudsvrij en waanzinnig slijtvast. 

 

Elektrische boilers; dé oplossing wanneer je duurzaam je water wilt verwarmen.

Een bijdrage leveren aan een gezonder millieu, voor jezelf en voor de generaties na jou, is niet moeilijk of duur als je overstapt van een gas- naar een elektrische boiler voor het verwarmen van je sanitaire water.

Even terug naar het merk Wesen, deze fabriek van dit merk is ooit ontstaan door een aantal techneuten die werkzaam was bij een soortgelijke fabriek en het idee hadden dat de boilers die op dat moment op de markt waren, technisch gezien wel wat verbetering konden gebruiken.
Het idee een eigen lijn te beginnen bleek niet zonder succes! 

 

 

 

De design boilers van Wesen zijn te koop op de website van elektrischeboiler.eu.
Binnen een dag en inclusief muurbeugel en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie geleverd.
De boilers zijn te koop van 30 t/m 300 liter. Er zijn 2 verschillende modellen verkrijgbaar; de ECO flat of de Inox serie.

Dit merk heeft ook zeer kwaliteitsvolle warmtepompboilers; De Wesen Aqua Plus Warmtepompboiler. Dit is een elektrische boiler waarbij het water op een milieuvriendelijke en zeer energiezuinige manier opgewarmd wordt met de binnen- of buitenlucht.  Dit werkt door gebruik van een warmtepomp. De warmte uit de lucht te wordt onttrokken en vervolgens gebruikt om het boilerwater te verwarmen.
Op zo’n warmtepompboiler zit overigens ook subsidie.

 

Voor verdere informatie en vele andere merken elektrische boilers en elektrische cv’s vind je op de website van elektrische boiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/