Keuken Leverancier
Image default
Verbouwen

Een spanplafond plaatsen binnen één dag

Wanneer u een spanplafond wilt laten plaatsen, schakelt u hier best experten voor in. Gelukkig vindt u deze bij Hollandplafond. Deze vakmensen hebben een jarenlange ervaring bij het plaatsen van spanplafonds en bouwden doorheen de jaren een heel gelukkig klantenbestand op. Sommigen zeggen zelfs dat dit bedrijf de beste spanplafonds plaatst, en dat doen ze binnen amper één dag. Dankzij deze razendsnelle montage geniet u meteen van uw nieuw plafond, en uw meubels moeten zelfs niet verplaatst worden tijdens dit proces. Wat een luxe!

Hoe werkt een spanplafond?

Een spanplafond is een uniek plafondsysteem waarbij een groot doek uit kunststof onder uw bestaande plafond wordt gemonteerd. Onder, boven, allemaal een beetje verwarrend in deze context, maar uiteraard is het spanplafond hetgene dat zichtbaar is en zit uw bestaande plafond verborgen achter dit doek. De redenen voor het plaatsen van een spanplafond zijn zeer uiteenlopend. Het kan zijn dat uw plafond verouderd is of dat u het uitzicht van uw huidige plafond beu bent, of gewoon omdat u zin hebt in iets nieuw in uw interieur. Wat de reden ook is, de vakmensen van Hollandplafond plaatsen voor u een degelijke spanplafond, en dat kan op verschillende manieren. Wilt u bijvoorbeeld een akoestisch spanplafond om geluid van bovenaf tegen te houden? Of kiest u graag voor een decoratief plafond met een fijne print of plafondrozetten? Het is allemaal mogelijk! Wat ook mogelijk is bij dit bedrijf, is een grondige afwerking met extra details. Zo kunnen deze experten tijdens het plaatsen van uw nieuw spanplafond ook ingebouwde spots verwerken, ventilatieroosters inwerken of geluidsboxen. En dat allemaal voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wacht niet langer!

Waar wacht u nog op? Als u overweegt om een spanplafond te laten plaatsen zijn de mensen van Hollandplafond exact wie u nodig heeft. Vraag volledig vrijblijvend een gratis offerte aan via de website of neem snel contact op en ontdek wat ze allemaal voor u en uw woning kunnen betekenen. Surf meteen naar de website!