Keuken Leverancier
Image default
Keuken

Schaafijs eten tijens jouw feestje

Op zoek naar overheerlijk schaafijs? Lees hier meer!

Ben je ook zo gek op schaafijs en is een feestje zonder ijs geen goed feestje voor jou? Dan kan je Exotice zeker niet overslaan. Je kan hier namelijk overheerlijk schaafijs krijgen op locatie. Dit is door heel Nederland en België en ze komen op allerlei feestjes. Benieuwd naar Exotice? Lees er dan hier meer over!

 

Wat is schaafijs?

Schaafijs is eigenlijk vooral bekend in Indonesië, Suriname, Venezuele en Brazilië. Ook hier in Nederland zie je schaafijs vaker voorbij komen. Wanneer we praten over het maken van schaafijs, wordt er een blok ijs op en kar geplaatst en dit wordt uiteindelijk geschaafd met een metalen ijsschaaf. Uiteindelijk kan het ijs opgerold worden en kan in het bakjes gedaan worden, met siroop.

 

Exotice komt graag langs op één van de feestjes

Vind jij het ook zo belangrijk dat er ijs aanwezig is op jouw feestje, zodat jij en andere mensen van kunnen genieten? Dan is Exotice zeker weten de oplossing. Exotice kan je eigenlijk overal wel tegenkomen. Namelijk bij bedrijfsfeetjes, bruiloften en verjaardagen. Zeker als het mooi weer is, is het erg fijn om wat ijs in de buurt te hebben. De meeste mensen vinden ijs hartstikke lekker en het zal dan ook altijd goed bevallen op een feestje.

 

Huur een schaafijs machine bij Exotice

Heb je binnenkort een feestje en wil je wat leuks hebben staan op dat feestjes? Dan is schaafijs zeker een leuk idee. Zeker wanneer het mooi en warm weer is, zal dit erg goed in de smaak vallen. Exotice staat voor maatwerk en ze zullen er dan ook voor zorgen dat de producten, smaken en de uitstraling zich helemaal hebben aangepast op het feestje die jij geeft. Ben je benieuwd naar het schaafijs van Exotice? Je kan ze altijd makkelijk bereiken door even te bellen, ook dan kan je de overige vragen stellen aan hun!

 

Schaafijs eten tijens jouw feestje