Keuken Leverancier
Image default
Keuken

7 Manieren Om Uw Oven Schoon Te Maken

Ik moet toegeven dat het schoonmaken van een oven niet het meest leuke werk is, maar iemand moet het doen! Wanneer je ovenglas en rekken bedekt zijn met vet en gebakken voedsel, dan weet je dat het tijd is voor een diepe reiniging. In dit bericht deel ik 7 eenvoudige manieren om je oven schoon te maken en hem weer als nieuw te laten schitteren. Blijf hieronder scrollen om deze prachtige lijst met hacks voor het schoonmaken van de oven van de profs te bekijken!

Spreid Ovenrekken Met Schoner Uit En Plaats In Hersluitbare Zakken.

Voor deze ovenreinigingshack, met dank aan Imogen Blake van de Daily Mail, wilt u uw ovenrekken volledig verwijderen en spuiten met een krachtige reinigingsoplossing voor ovens zoals Easy Off Oven en Grill Cleaner. Plaats uw ovenrekken gedurende ongeveer 30 minuten in grote hersluitbare zakken . Spoel ten slotte de ovenrekken af ​​met warm water en ze zullen schitteren als nieuw.

Reinig De Verbrande Etensresten Op De Bodem Van Uw Oven Met Deze Zelfgemaakte Reiniger.

Voor degenen die niet graag reinigen met agressieve chemicaliën, is deze milieuvriendelijke ovenreiniger perfect voor u. Eerst strooi je zuiveringszout over de moeilijk te reinigen vlek in je oven, waarna je hem besproeit met een oplossing van sinaasappelen en witte azijn. Laat het ongeveer 20 minuten zitten en het huis zal moeiteloos wegvegen. Download hier het volledige ovenreinigingsrecept.

Gebruik Een Magische Gum Om Vet Op Uw Glas Te Vegen.

Er zijn honderden toepassingen voor een Magic Eraser en het gebruik van een ovenglaasje is altijd een goed idee. Een Magic Eraser is perfect voor het eenvoudig verwijderen van vet tussen vele andere vlekken en rotzooi.

Schroef Uw Ovendeur Los Om Het Vuil Dat Tussen Het Glas Is Gevallen Te Verwijderen.

Geloof het of niet, voedsel, vet en alle andere soorten vervelende dingen kunnen op mysterieuze wijze ingeklemd raken tussen je ovenglas. Om daar binnen te komen, hebt u een sterrenset nodig om die speciale schroeven op uw ovendeur los te draaien.Vervolgens gebruikt u uw reinigingsitem naar keuze om al het vuil tussen uw ovendeur en deur kwijt te raken.

 

Probeer Met Stoom Uw Oven Te Reinigen Met Water En Azijn.

Plaats een grote metalen of glazen ovenschaal, gevuld met een oplossing van water en witte azijn op uw onderste rek en verwarm dan uw oven tot 350 °.

Breng deze oplossing aan de kook en zet de oven uit. Open de deuren en spuit de binnenkant in met een oplossing gemaakt van water en azijn en laat dit mengsel 30 minuten staan. Zodra de oven volledig is afgekoeld, veegt u alle voedselrestanten weg.

Laat Een Schaal Ammoniak Een Nacht In De Oven Staan.

Verwarm je oven tot 200 graden, dan zet je je oven helemaal uit. Vervolgens plaats je een paar kopjes ammonia in een ovenschaal of -kom en zet je deze op je middelste ovenrek. Vervolgens neem je een pot kokend water en plaats je het onder de schaal gevuld met ammoniak. Je laat deze gerechten een nacht in de oven staan. ‘S Morgens worden alle gebakken en verbrande etenswaren met gemak weggeveegd.

Gebruik Een Goede Scrub Met Baksoda En Een Beetje Elleboogvet

Een pasta maken uit zuiveringszout en water wordt nooit oud. Dit is een tijdloos klassieke en traditionele manier om je oven schoon te maken. Met een beetje elleboogvet zal uw oven weer als nieuw schitteren. Het schoonmaken van een oven is niet noodzakelijk het favoriete onderdeel van iemand van de dag. Het is dus altijd verstandig om te investeren in hulpmiddelen die uw leven gemakkelijker zullen maken. Deze ovenvoeringen op Amazon zijn een geweldig hulpmiddel om de levensduur van uw ovenreinigingsinspanningen te verlengen. U zult genieten van het gemak van opruimen en de veelzijdigheid van deze BPA-vrije ovenmatten! Bent u opzoek naar onderdelen voor de oven? G dan naar Fiyo, met onder andere Indesit onderdelen!

7 Manieren Om Uw Oven Schoon Te Maken