Keuken Leverancier
Image default
Gezondheid

De verloskundige praktijk in Nijmegen kijkt met je mee

In de praktische verloskundige praktijk in Nijmegen wordt er hard gewerkt om alle aanstaande moeders goed voor te bereiden op het moederschap. Dat betekent dat je vanaf het moment dat je te horen krijgt dat je zwanger bent al bij hen terecht kan. Door middel van het gebruik maken van de professionele verpleegkundigen word je helemaal klaargestoomd om aan de slag te gaan en dat is precies wat je nodig hebt. Samen met je partner kom je hier eens in de week naartoe om te kijken hoe het er allemaal voor staat. Aan het begin van de zwangerschap zal de frequentie nog wat minder zijn, maar naarmate je langer zwanger bent is het noodzakelijk om je hier goed op voor te bereiden en wordt het allemaal wat vaker dat je langskomt om hierin alles samen met de experts op dit vakgebied te kunnen bespreken.

Medeleven

Het nieuwe concept dat wordt gehanteerd in de verloskundigenpraktijk in Nijmegen heeft voornamelijk te maken met het persoonlijke contact dat hier veel wordt gebruikt. De waarde die eraan wordt gehecht is groot en het is dus van belang dat je goed wordt begeleid tijdens deze bijzondere periode in je leven. Een zwangerschap maak je niet heel vaak mee en daar moet je dan ook optimaal van genieten. Naast dat je te maken hebt met lastige momenten is het over het algemeen allemaal erg mooi en waardevol en moet je hier samen met je partner optimaal gebruik van maken van de tijd die je hebt. Je kunt je al helemaal gaan voorbereiden op de uiteindelijke bevalling. Daar word je onder andere door geholpen door de verloskundige praktijk in Nijmegen.

Weeën

Dit heeft bijvoorbeeld betrekking op het zorgen dat je goed weet wat je moet doen wanneer je vliezen breken of je te maken krijgt met weeën. Daarnaast ook hoe je een luier moet verschonen, hoe je de fles moet geven of hoe je borstvoeding kunt geven. De verpleegkundigen van de verloskundige praktijk in Nijmegen staan ook na de bevalling voor je klaar.