Keuken Leverancier
Image default
Eten en drinken

Kookworkshops anno 2020

Bij de Kokkerie kunt u helemaal zelf samen met kok een menu uitkiezen om mee aan de slag te gaan. Van Hollandse tot wereldgerechten zoals Italiaans, Chinees en Spaans. De lekkerste gerechten uit wereldlanden kunnen worden samen gesteld tijdens de unieke leerzame kookworkshops bij de Kokkerie. U kunt zelf uw gezelschap meenemen en zo gaat u samen aan de slag om te genieten van een culinaire reis. U werkt in een team. Bij de Kokkerie leert u de beste kant van teamwork kennen als het om koken gaat. Naast koken leent de locatie zich goed voor vergadering met aansluitend een heerlijk culinair diner. De Kokkerie werkt met producten van biologische teelt zonder kunstmatige bewerkingen. Gezonde voeding staat op nummer 1. Na het koken gaat u samen met uw gezelschap heerlijk dineren en genieten van uw eigen kookkunsten.

Wereldkeuken

Italië is het romantische land van de heerlijke wijnen, de wijngaarden en zeer smakelijk eten rijk met groenten en olijven. De Franse stijl is voortreffelijk en de Spanjaarden zijn dol op tapas en paella. Bij de Kokkerie komen deze stijlen samen door te leren koken als een echte Italiaanse, Spaanse of Franse kok. Deze keuken biedt zijn culinaire hoogte punten zoals unieke smaak die passend is bij ieder land en cultuur. Er heerst een groot hart voor gezonde voeding zoals vis, groenten en schaaldieren. Puur natuur. Maar daarnaast ook voor exclusieve smaakmakers zoals kazen, heerlijk vlees en wild. 

Oosterse specialiteiten

De wereld in het verre oosten heeft bijzondere specialiteiten te bieden als het gaat om voeding. Ook de Kokkerie bakt er wat van in zijn bijzondere kookworkshops. De Aziatische keukentraditie bestaat uit een grote liefde voor vis, kip, groenten, tempeh, noodle gerechten en exclusieve soorten soep. Omdat bij de gewone (afhaal) Chinees de smaak teveel is aangepast aan de westerse cultuur is the authenticiteit van de smaak er af gegaan. Maar bij de Kokkerie leert u authentiek Chinees koken! Daar kan een gewoon Chinees restaurant niet tegen op. De Kokkerie bakt nog met traditionele overheerlijke kruiden die in het verre oosten worden gebruikt.

Speciale gerechten

Omdat De Kokkerie unieke kookworkshops biedt is zij specialist op het gebied van specials. Bijzondere wilde en ingewikkeldere gerechten bijvoorbeeld zoals ossenhaas, wild, plates van luxe speciaal te bereiden voeding, garnalen, exclusieve desserts en meer gangen diners. Bij de kookworkshops van de Kokkerie leert u dus exclusief koken zoals een kok in een sjiek sterren restaurant. De Kokkerie leert u de fijne kneepjes van het vak. Zo kunt u zelf ook heerlijk leren koken op een feest, bruiloft, verjaardag of andere bijzondere gelegenheid. Kortom, de Kokkerie gaat mee met de tijd en heeft anno 2020 weer hele leerzame kookworkshops in petto!

https://dekokkerie.nl/