Keuken Leverancier
Image default
Eten en drinken

Hoge kwaliteit Mahmood rijst

Wil je een lekkere rijst van hoog kwaliteit? Kies dan voor Mahmood rijst in plaatst van de mindere kwaliteit merken dat je bij de meeste supermarkten in de schappen liggen.

Vaak merken mensen als ze thuis kopen dat het rijst niet hetzelfde eruitziet of smaakt als in de restaurants ook al volgens ze de recept perfect. Dit heeft niks te maken met de kookkunsten van de mensen die het recept volgen maar met de kwaliteit van de rijst. In de supermarkt verkopen ze vaak snelkookrijst en andere soorten van mindere kwaliteit. Voor echte kwaliteit moet je naar een Surinaamse, Indische, Turkse of Arabische winkel gaan. Een merk die we zelf aanraden en getest hebben is Mahmood rijst.

Je kunt Mahmood rijst in Nederland kopen bij verschillende winkels en je kunt het ook online bestellen. Als je naar een Surinaamse, Indische, Turkse of Arabische winkel gaat is de kans groot dat je Mahmood rijst in de schappen ziet liggen. Voor 10kilo betaal je bij de meeste winkels tussen de 10 en 15 euro. Het is dus een heel betaalbare rijst maar toch van hoge kwaliteit. Als je online Mahmood rijst koopt is het vaak zelfs nog goedkoper dan in de winkel.

Temafinefoods.com/nl/

Orientalwebshop.nl/

Asianfoodlovers.nl/