Keuken Leverancier
Image default
Dienstverlening

Heeft u problemen met uw huidige meterkast?

Geprobeerd contact op te nemen met fabrikanten? Hebben hun mensen mogelijke oplossingen gegeven? Heeft u gevraagd of deze mensen het probleem kunnen diagnosticeren? Kunt u het probleem in detail uitleggen? Is er nog iets dat het kan veroorzaken? Heeft iemand anders het probleem veroorzaakt (bijvoorbeeld bij een doe-het-zelf reparatie)? Dit zijn enkele vragen om u te helpen bepalen of we meer informatie nodig hebben voordat we een nieuwe meterkast kopen. U moet ervoor zorgen dat u eerst alle andere opties heeft uitgeput voordat u begint met het installeren van uw nieuwe meterkast. Als u problemen heeft met uw huidige meterkast of als uw gas- of watertoevoer om de een of andere reden is afgesloten, dan is het belangrijk dat we geen geld uitgeven aan een nieuwe meterkast totdat we het probleem (of problemen ) eerst. Het laatste wat iemand wil is onnodig geld verspillen door weer een defecte meterkast te installeren. Heeft u problemen met uw meterkast? Meterkast vervangen nu!

Hoe groot is je meterkast?

De maat van de meterkast wordt bepaald door het aantal meters in de kast. De meest voorkomende maten zijn enkel en dubbel, evenals drievoudig en viervoudig. Elke meter kan worden beoordeeld van 100 tot 800 ampère. De grootte van de meterkast die nodig is, hangt af van de grootte van het huis dat bediend wordt en het aantal meters dat het heeft. Dit zal bepalen welk type en aantal stroomonderbrekers nodig zijn voor elke meter. Er zijn ook bovengrondse modellen voor gebieden waar ondergrondse voorzieningen niet beschikbaar zijn, zoals landelijke locaties en wetlands. Mogelijk moet u een grotere meterkast installeren als er extra meters worden geïnstalleerd. Grotere dozen kunnen worden besteld als er voldoende ruimte is voor de nieuwe doos, anders kan er een kleinere behuizing in de plaats worden geplaatst. Zorg ervoor dat een eventuele vervangende behuizing in de beschikbare ruimte past en voldoende ruimte eromheen heeft.

Waar bevindt zich de meterkast?

Bij de meeste meterkast installaties is de locatie van de kast een van de meest kritische factoren. Hoe gemakkelijker het is om toegang te krijgen tot uw meterkast, hoe gemakkelijker u uw elektriciteitsverbruik kunt controleren en uw meter kunt aflezen – belangrijke zaken als het gaat om kostenbesparing! Bedenk waar je meterkast komt te staan ​​tijdens de installatie, bijvoorbeeld aan de zijkant van je huis. Op het dak of in de garage en misschien zelfs op een straatnaambordje in de buurt van uw pand.