Keuken Leverancier
Image default
Auto's en Motoren

Met Gelijk Geslaagd heb jij in twee dagen het scooter certificaat op zak

Heb jij het plan om je scootertheorie te halen en woon je in Rijswijk of omgeving? En kan je wel wat hulp gebruiken bij het aanleren van al die theorie? Kom dan onze steengoede cursus scooter theorie in Rijswijk volgen. Met ons ben je binnen twee dagen geslaagd voor het scooter theorie examen. We weten zeker dat het jou ook gaat lukken om in 1 keer te slagen, vele cursisten zijn je namelijk al voorgegaan en onze slagingskans is bijna 100%!

Twee dagen de beste les zonder boeken

De scooter theoriecursus bestaat uit twee dagen. Twee dagen achter elkaar, op zondag en maandag, krijg je de beste les van ons. Op de zondag verwelkomen we je graag om 12.00. Je kan dus nog even uitslapen deze dag, we beginnen op een fijne tijd. Het is ook wel handig om goed uitgerust te zijn, we gaan natuurlijk hard aan de slag met alle theorie. Tot 18.00 heb je deze dag les. In die 6 uur leggen we je alles uit over verschillende verkeerssituaties, verkeersborden, wetten, regels en verkeersinzicht. Natuurlijk hebben we tussendoor regelmatig even pauze. Ook kunnen we in een rustig tempo werken, we hebben tijd genoeg.

De volgende dag, op maandag, moet je wel vroeg je bed uit. Dan verwachten we je namelijk om 07.00 al. Dat is vroeg, dat weten we. Maar deze dag hebben we minder lang van jouw tijd nodig. De les, die vooral in het teken van herhaling staat, duurt namelijk maar tot 09.00. Meteen daarna ga je examen maken bij het CBR. En ben je dus, als je de afgelopen twee dagen je best hebt gedaan, diezelfde dag geslaagd voor je scooter theorie!

Auto- of motorcertificaat binnen 1 dag halen

Zou je graag zo’n snelle theoriecursus voor de motor of auto willen volgen? Die hebben we ook! Onze motor- en autotheorie cursussen hebben zelfs maar de duur van 1 dag! En ook dan kan je aan het eind van de middag geslaagd zijn voor het CBR examen!

Kom jij onze cursus motortheorie in Eindhoven, scootertheorie in Rijswijk of autotheorie in Amsterdam volgen? Andere plaatsen behoren ook tot de opties. Voor alle locaties van de verschillende cursussen en data kan je het beste onze website raadplegen.

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/