Keuken Leverancier
Image default
Woningen

Keukendecoratie gids

Als u bladert door een van de vele huis en tuin bladen of online rond aan het kijken bent op interieur-websites, dan zul je zien dat witte keukens weer steeds meer in de mode raken. Daarvoor hebben bewoners verschillende uiteenlopende redenen. Ten eerste, het ziet er zeer stijlvol en luxe uit. U kunt eigenlijk uw hele huis een uplift geven door gewoon het veranderen van uw sjofele en bruine keuken naar een unieke en verfijnde witte. Ten tweede kan de witte kleur ervoor zorgen dat de ruimte groter lijkt.  Ten derde kunt u echt experimenteren met de keuken stijl. Een aanpassing hier en een vleugje kleuren daar kunnen al zorgen voor een mooie verandering.

 

Waar te beginnen als u uw keuken wilt renoveren

Zie het als een eenmalige investering. Er zijn echter een paar regels die je in gedachten moet houden om het niet uit te laten lopen op een doorn in het oog. First things first, als je denkt aan het opknappen van een witte keuken, denk dan zeker out of the box en overweeg trendy keukenkast handgrepen. Er zijn tal van witte kasten beschikbaar in de markt, zoals polaire kasten, witte shaker kasten, vintage witte keukenkasten, en nog veel meer. Hier kunt u allemaal uit kiezen op basis van uw keuze en huis decor. Terwijl de ene misschien past bij een traditioneel interieur, zou de andere meer geschikt zijn voor een strak modern interieur. Dus, kies verstandig. Je moet je afvragen waar je je aankopen gaat doen. Online winkels zijn een geweldige plek om te beginnen als we het hebben over een uitgebreid assortiment met betaalbare prijzen.

 

Doe het goed, maar overdrijf niet

De tweede gouden regel is om niet alleen maar wit te gebruiken. Dit maakt het namelijk saai! Het variëren met verschillende kleuren zoals rood, groen of turkoois zou het monotone gevoel doorbreken en de look een paar tandjes hoger tillen. Gebruik leren handgrepen voor sommige kasten of deuren en voila, je hebt een mooie keuken. Vergeet ook de verlichting niet. De verlichting kan een geheel witte keuken beïnvloeden. Witte keukens en goede verlichting zijn als beste vrienden. Bezoek een goede winkel en u vindt lampen tegen een betaalbare prijs. Tot slot wordt het aangeraden om het simpel te houden. Als u wilt dat het een klassieke uitstraling heeft, kies dan voor staal en naakte tinten om de voornamelijk wit gekleurde keuken te begeleiden. Kies anders slechts twee kleuren om de hele keukeninrichting aan te vullen. Ga niet over de top en spuit alles hetzelfde. Eenvoudige dingen zoals een gordijn voor het raam kunnen het decor ook verpesten. Dus, wees een beetje voorzichtig. Dit zijn de vier gouden regels van een witte keuken.