Keuken Leverancier
Image default
Woningen

De noodzaak van goed isolerend dubbel glas

Ken je het begrip glasisolatie? Het meest voorkomende type glas is dubbel glas en wordt over de hele wereld gebruikt. Je vindt het zelfs in grootschalige gebouwen. Zoals de naam al doet vermoeden, stelt de fabrikant meerdere ruiten of glazen samen en verzegelt deze samen met een luchtruimte ertussen. De sleutel is om de binnen- en buitenruit te scheiden. Door dit systeem wordt het beglazing proces niet te heet. Qua type kunt je er veel vinden, die zijn onderverdeeld in afdichtingsmateriaal, coatings, materiaal voor het vullen van holtes, eenheids productie en vele andere.

 

Het dubbele glas

Zoals eerder vermeld komt dubbelglas vrij vaak voor. Je kunt kiezen voor dubbele beglazing vanwege het energiebesparende voordeel. Bovendien kun je ze gemakkelijk online bestellen. Dit project wordt geleverd met vele soorten accessoires, zoals glazen lamellen, soorten kit en andere. Als je besluit dit product in je huis te installeren, kan het je energieverbruik verminderen en je helpen meer geld te besparen op energiekosten. Hoe zit het met de prijs? Is het duur? Je kunt een betaalbare prijs krijgen met behulp van enkele kortingen die door de verkoper worden aangeboden.

 

Het driedubbele glas

Je kunt ook andere glasisolatie producten op de markt verkrijgen. Als dubbele beglazing niet voldoende is, kun je in plaats daarvan kiezen voor triple glas. Deze is populair in landen in Europa zoals Oostenrijk, Duitsland en Scandinavië. Het is energiezuiniger in vergelijking met de dubbele versie. Als huiseigenaar moet je profiteren van dit raam met driedubbele beglazing. Het verhoogt de isolatie prestaties, vermindert koude tocht en warmteverlies, vermindert geluids- en geluidsoverdracht, vermindert condensatie van ramen, verhoogt de stijfheid en is moeilijker te breken. Zo kun je je huis beter beschermen tegen inbrekers!

 

Isolerende ramen of glas kiezen?

Als je een keuze wilt maken zijn er een aantal overwegingen die je moet maken. Kies bijvoorbeeld wat voor soort gas er tussen die ruitjes moet komen. Krypton- of argon gas komt vrij veel voor. Beide zijn betaalbaar en dun. Let ook op de frameconstructie of materialen. In de markt is glasvezel de beste keuze. Het biedt de beste duurzaamheid en heeft minder geleidbaarheids niveaus dan aluminium. Wat nog meer? Een ander belangrijk aspect om te overwegen heeft betrekking op de coating. De beste keuze is degene die wordt geleverd met een heldere en dunne laag metaaloxide op elke ruit.