Nieuwe artikelen

3 tips voor een minimalistische keuken

Een minimalistische keuken saai? Zeker niet! Al die tierelantijntjes in een keuken zijn helemaal niet handig en zorgen ervoor dat een keuken er nooit echt opgeruimd uitziet.

Wil jij na een lange werkdag thuiskomen en altijd tegen een net opgeruimd ogende keuken aankijken? Lees dan deze 3 tips.

 

Materiaal says it all!

Tegenwoordig zijn er diverse trends op het gebied van keukens. Marmer, tegel, modern, landelijk.. Voor de minimalistische look zijn wij groot fan van een houten keuken. Een eiken houten keuken bijvoorbeeld! Een ontzettend strakke look maar zeker niet kil. Een keuken wordt ook wel eens het hart van het huis genoemd en een eiken houten keuken brengt een warme sfeer met zich mee.

 

Opgeruimd staat netjes

Heb je te maken met minder ruimte voor bijvoorbeeld keukenkastjes?

Maak gebruik van zwevende planken of ruimte aan de grond! Zwarte planken in combinatie met een eiken houten keuken is altijd prachtig! Door deze in jouw keuken geef je deze meteen een minimalistisch uiterlijk. Benieuwd naar oplossingen op maat? Cavallo keukens denkt graag met je mee.

Registreer u vandaag nog en word lid van ons platform

Wil jij jouw blogs delen en een breed publiek bereiken? Wacht niet langer en registreer je vandaag nog op Keuken-leverancier.nl

Gerelateerde artikelen die u mogelijk interesseren

Gerelateerde berichten

Welke apparatuur is onmisbaar in een moderne zorgkeuken?

Een zorgkeuken is veel meer dan een plek waar maaltijden worden bereid. In zorginstellingen zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen en behandelcentra draait het om veiligheid, hygiëne en het voldoen aan dieetvoorschriften. Dat vraagt om zorgvuldig geselecteerde apparatuur en een betrouwbare leverancier die deze specifieke behoeften begrijpt en vertaalt naar de juiste keukeninrichting. Regeneratieovens en combisteamers In zorgkeukens is flexibiliteit en consistentie cruciaal. Regeneratieovens en combisteamers zijn hét hart van de keuken. Ze herstellen eerder bereid voedsel op de juiste temperatuur, met behoud van structuur en smaak. Daarbij garanderen ze voedselveiligheid door nauwkeurig temperatuurbeheer. Ideaal voor momenten waarop maaltijden snel en veilig opnieuw geserveerd moeten worden. Diepvries- en koelunits Temperatuur is een belangrijke factor bij voedselveiligheid binnen zorginstellingen. Moderne koel- en vriesunits met betrouwbare temperatuurbewaking zijn daarom onmisbaar. Ze stellen zorgkeukens in staat om maaltijden in optimale omstandigheden te bewaren zonder concessies te doen aan kwaliteit of voedselveiligheid. Regeneratiekarren en transportwagens Efficiëntie op

Gepubliceerd door Keuken Leverancier.nl