Keuken Leverancier
Image default
Mode en Kleding

Kapstok in de bijkeuken, zo houd je die op orde

Kapstok in de bijkeuken, zo houd je die op orde

Een bijkeuken is de ideale plek om de spullen neer te zetten die je niet in de gang of keuken kwijt kunt. Vaak wordt de bijkeuken ook gebruikt om naar binnen en buiten te gaan waardoor er vaak veel tassen, jassen en schoenen komen te staan. Het is dan natuurlijk het makkelijkste om daar dan een mooie kapstok neer te hangen waar alles mooi opgehangen kan worden. Op die manier hou jij de bijkeuken mooi op orde en wordt het geen rommel meer.

Een rugzak kun je makkelijk ophangen aan de kapstok

Doordat een rugzak makkelijk op te hangen is kun je hem heel erg makkelijk opbergen aan de kapstok en slingert hij niet door de bijkeuken heen. Een rugzak is sowieso een hele handig omdat hij op je rug hangt en je er dus geen omkijken naar hebt. Doordat ze er in verschillende maten zijn kun je kiezen welk formaat je zelf wilt en wat voor patroontje. Een rugzak kopen is dus altijd een goed idee omdat hij altijd functioneel is en je er altijd gebruik van kunt maken.

Accessoires voor bij een grote rugzak

Het kan zijn dat als je een grote rugzak koopt dat je moet gaan zoeken als je iets nodig hebt eruit, daar zit je uiteraard niet op te wachten. Wat je dan kunt doen is zorgen dat het niet in je tas beland en dat je alles kwijt bent op het moment dat je het nodig hebt. Een telefoon tasje is dan een ideale accessoires omdat je daar je telefoon in kwijt kunt en ook nog eens een pasje of wat geld. Op die manier heb je altijd snel bij de hand wat je nodig hebt zonder dat je diep moet gaan zoeken.

Misschien heb je liever een wat kleinere tas

Het kan natuurlijk zijn dat je liever een kleinere tas hebt, niet iedereen houdt ervan om met een rugzak rond te lopen. Gelukkig zijn er dan crossbody bag dames te koop die toch nog genoeg ruimte bieden om jouw spullen in mee te nemen en die ook nog eens comfortabel draagt. Doordat hij schuin over je lijf hangt en dus op 1 schouder heb je er geen last van dat hij zwaar is. Hij hangt aan de zijkant van je lijf dus je kunt er makkelijk bij in tegenstelling tot een rugzak die op je rug hangt.