Keuken Leverancier
Image default
Keuken

Koelvriescombinatie, een handige koelkast en vriezer in één

Iets dat in een woning niet kan ontbreken is natuurlijk een koelkast. Hier bewaar je al je eten en drinken in, zodat het goed gekoeld blijft. Ook een vriezer is vaak wel handig, want ijsjes moeten natuurlijk wel bevroren blijven. Een van de meest populaire soort koelkasten is toch wel de koelvriescombinatie. Al jarenlang is dit een hele gewilde koelkast. Het heeft namelijk twee delen, een koelkast en een vriezer. Je kunt de koelvriescombinatie overal neerzetten, als er maar een stopcontact in de buurt is. Een koelvriescombinatie is gewoon de perfecte koelkast. Het grootste voordeel is dat het minder ruimte in neemt. Het is namelijk een grote kast, die zowel een koelkast of vriezer in zich heeft. Dan hoef je niet twee aparte kasten aan te schaffen.

Een handige vriezer met No Frost

Ook kan een koel-vriescombinatie beschikken over No Frost. Dat is erg handig als je niet heel erg blij wordt van het ontdooien van je vriezer. No Frost betekent dat je de vriezer nooit meer hoeft te laten ontdooien. Een groot voordeel. Je hoeft dus niet twee keer per jaar al je etenswaren over te hevelen en vervolgens 24 tot 48 uur te wachten tot het apparaat is ontdooit. De letterlijke betekenis van No Frost is geen ijs. Er wordt gebruik gemaakt van luchtcirculatie, waardoor er geen ijs ontstaat.

Nieuwe keuken, nieuwe koelkast

Bij een mooie, nieuwe keuken hoort natuurlijk ook een nieuwe koelkast. Een koelvriescombinatie is dan de perfecte keuze. Er zijn heel veel verschillende koelvriescombinaties te vinden in de winkels en op het internet. Ga bijvoorbeeld voor de klassieke zilverkleurige koelkast. Of kies voor de populaire retro stijl koelkast. De combinatie koelkast zorgt voor optimaal gemak in huis en een hoop ruimte besparing. Ga voor deze koelkast en kom erachter hoe fijn het eigenlijk is.

Koelvriescombinatie, een handige koelkast en vriezer in één