Keuken Leverancier
Image default
Keuken

Is de keuken toe aan een renovatie?

Hebben jullie net een mooie, nieuwe woning gekocht maar irriteer jij je aan de gedateerde keuken? Of hebben jullie in jullie fijne huis een keuken staan die al een aantal jaar oud is, en ben je wel toe aan iets nieuws? Dan kan FixEnjoy Bouw Service jullie daar zeker bij helpen!

Wil je de keuken er helemaal uithalen of misschien zelfs wel de complete indeling veranderen? Dan denken zij graag met je mee. Door je wensen te bespreken kan er gekeken worden naar wat er allemaal mogelijk is. uiteraard wordt hier ook rekening gehouden met de verschillende maatstaven en normen met betrekking tot de brandveiligheid, duurzaamheid en uiteraard het comfort. Een keukenrenovatie is een grote klus, en dit is dan ook niet in een dag klaar. Maar door alles duidelijk te bespreken met elkaar weet je precies waar je aan toe bent.

Verschillende keuzes

Wanneer je aan een renovatie denkt, kom je voor verschillende keuzes te staan. Laat je de keuken op dezelfde plek zitten, met dezelfde indeling? Haal je er een muur tussenuit zodat je een open keuken hebt? Misschien wil je wel openslaande deuren naar buiten in je nieuwe keuken, of juist geen deur meer? Deze en andere vragen worden samen met jullie besproken zodat jullie de ideale keuken hebben wanneer de renovatie helemaal klaar is. Met een allround installatie service regelen van A-Z; alles tot in de puntjes afgewerkt. Het enige wat jullie dan nog hoeven te doen, is genieten.

Onderhoud net zo belangrijk

Het onderhoud van de keuken is natuurlijk net zo belangrijk, zeker wanneer je net een nieuwe keuken hebt. Dit geldt overigens niet alleen voor de keuken; het onderhoud van de hele woning is natuurlijk ontzettend belangrijk. Wanneer er bepaalde leidingen niet helemaal lekker lopen, het water niet goed wegloopt in de gootsteen of er water lekt in het gootsteenkastje is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.

 

 

 

 

Is de keuken toe aan een renovatie?