Keuken Leverancier
Image default
Huishoudelijk

Voor inspiratie voor een nieuwe keuken naar Keuken Oldenzaal

 

De keuken is allang niet meer de verplichte kookhoek van vroeger,  daar zijn ze bij Keuken Oldenzaal wel van overtuigd. Zo klein als het keukentje vroeger was, en vaak weggedrukt in een nis of in een smalle doorgang van de gang naar de achterdeur richting tuin, zo ruim en luxe ingericht zijn de keukens die staan opgesteld bij Keuken Oldenzaal. Als potentiële koper die binnenstapt in de showroom van Keuken Oldenzaal kijk je je ogen uit. Voor werkelijk elk budget staan er keukens opgesteld, waarbij ook nog ontelbaar veel andere mogelijkheden in opstelling zijn. Als bekend is in welke ruimte er een nieuwe keuken moet worden ingetekend, welke apparatuur er geplaatst moeten worden, welk soort keuken de kopers graag willen, dus klassiek, modern, strak, of juist landhuis-achtig, dan gaat de medewerker aan het tekenen. Vervolgens worden er diverse panelen geshowd, van de deurtjes en laatjes, en de verschillende soorten en kleuren aanrechtblad worden geshowd. Het wordt wel lastig als de kopers geen idee hebben wat ze eigenlijk willen, of, nog erger, de ene koper wil een bepaalde richting uit, maar de partner wil juist de andere kant op.

3D-tekeningen voor een beter inzicht

Tegenwoordig kunnen ze al een prachtige 3D-print maken van uw toekomstige keuken. Dat maakt de keuken heel realistisch, u ziet de keuken zo voor u. En dat is ook juist wat de medewerker van Keuken Oldenzaal graag wil. De meeste mensen zijn wel visualistisch ingesteld, gewoon zien wat je gaat kopen.

Het budget is natuurlijk redelijk allesbepalend, dus gaat de medewerker van Keuken Oldenzaal druk aan het rekenen en probeert al uw wensen uit te laten komen binnen het budget. Als dat niet lukt kan er altijd nog geschrapt worden in bijvoorbeeld de handvaten of de keuze van het keukenblad.