Keuken Leverancier
Image default
Hobby en vrije tijd

Een leuke dag dankzij escape room in Almelo

Wel is gehoord van de leukste escape room in Almelo?  Zo niet dan moet u toch echt gaan overwegen hier naartoe te gaan wanneer u in de buurt van Almelo bent. Deze escape room in Almelo heeft alles voor een leuke dag. En is voor alle leeftijden waardoor het ideaal is voor meerdere doeleinden. Test je kennis tijdens het oplossen van allerlei puzzels en raadsel, en dat ook nog is onder druk. En daag je vrienden uit het tegen mekaar op te nemen een van de escape rooms in Almelo. En kom erachter wie als beste in staat is zichzelf binnen een uur te bevrijden uit de kamer. En dus het beste is in het oplossen van raadsels en puzzels. En is de escape room dus een erg leuk uitje in Almelo en raden we dan ook zeker aan te komen.

Escape room voor alle leeftijden

De escape rooms in Almelo zijn voor alle leeftijden en zijn dus ideaal voor het houden van een kinderfeestje. En houden kinderen al jaren hun feestje bij ons in Almelo. Niet alleen voor kinderen zijn de escaperooms in Almelo een leuke bezigheid maar ook voor volwassen. Zo komen er jaarlijks erg veel bedrijven naar Almelo voor onze escaperooms, voor een erg leuk personeelsuitje. De escape room in Hengelo is daarbij ook erg goed voor het teamverband doordat je in groepjes met elkaar samenwerkt. Hierdoor merken wij dat door de escape room in Almelo, het teamverband sterk versterkt. En zijn veel onderneming erg te spreken over de escape room in Almelo

Contact en tarieven

Wilt u nou graag is een van onze escape room uitproberen in Almelo? Dan kunt  gewoon telefonisch contact met ons opnemen en een reservering plaatsen. Voor tarieven kunt u op onze website kijken. En we garanderen u dat het een erg leuke dag word voor jouw en je vrienden. En zouden wij het dan ook leuk vinden dat u naar uw bezoek nog eens terugkomt.