Keuken Leverancier
Image default
Eten en drinken

Sodastream, bruisend water. Beter voor de natuur

Met Sodastream is het nog nooit zo makkelijk geweest om bruisend water te krijgen. Alles wat je hoeft te doen is een Sodastreamfles te vullen met water en vervolgens deze in het Sodastreamtoestel te plaatsen. En met een druk stevige op de knop kun jij genieten van heerlijk bruisend water. Vind je alleen bruisend water niet zo lekker, en wil je meer? Daar heeft Sodastream ook een oplossing voor. Koop er gewoon een lekker smaakje van Sodastream bij. Voorzichtig schudden en klaar is je bruisend water met een smaakje.

Een simpele cilinder maakt het verschil

Na de aanschaf van een Sodastream in de aanbieding hoef je alleen zelf nog maar een koolzuurhoudende cilinder achter in het toestel te doen. Lastig? Totaal niet. Het enigste wat tussen jou en een heerlijke glaasje bubbeltjeswater staat is om het klepje aan de achterkant van het Sodastreamtoestel te openen en er een koolzuurcilinder in te schroeven. Een kind kan de was doen.

Duurzaamheid is wat telt

Sodastream gaat mee met zijn tijd. Hierin speelt duurzaamheid uiteraard een grote rol. En dat is wat Sodastream zo bijzonder maakt. Door Sodastream te gebruiken ben je niet alleen beter voor jezelf, maar je bent ook beter voor het milieu. Dat er een ontelbaar aantal kilo’s zwerfplastic de vrije natuur in gaat is geen geheim meer. Daarom neemt Sodastream een pas op de plaats om haar trouwe gebruikers te bedanken. Te bedanken dat mensen de individuele verantwoordelijkheid nemen door middel van een duurzamere levensstijl te kiezen en dagelijks Sodastream te gebruiken.

https://www.sodastreamaanbieding.nl/