Keuken Leverancier
Image default
Dienstverlening

Je keuken schilderen of wrappen?

Het in- en uitrusten van de keuken is vaak een lastig raadsel. Het is duidelijk dat u de hele ruimte zo ideaal moet gebruiken als redelijkerwijs kan worden verwacht en het zo gemakkelijk mogelijk te gebruiken moet zijn onder de gegeven omstandigheden, maar hoe zou u dat op de juiste manier doen? Door te controleren of onderdelen nauwkeurig zijn georganiseerd, heeft u het ideale keukenformaat!

Schilderen of wrappen

 

Het is denkbaar om een ​​breed scala aan keukeningangen te schilderen, maar denk na over het materiaal. De verf moet de mogelijkheid hebben om goed vast te houden aan de buitenkant van de keukenkastjes. Hiervoor is het ideaal om gebruik te maken van een voorlopig of uitzonderlijk grondwerk dat is aangepast aan het materiaal van de kasten. Alles bij elkaar om de verf goed te laten volgen, is het ideaal om de keukenkasten fijn te schuren en daarna de kasten stofvrij te maken. Voorlopig aanbrengen waarop de verf goed aansluit en schilderen!

Een goed alternatief

Naast het verfen van de keukendeurtjes is er ook nog een leuk alternatief. Je kunt namelijk ook je keuken laten wrappen. Een bedrijf als Wrap je Keuken kan je hierbij helpen. Je keuken ziet er direct weer geweldig uit. Een ideale oplossing dus en ook nog eens betaalbaar. 

Een mooie afwerking

 

Voor een egaal en dekkend resultaat dient u in ieder geval twee lagen aan te brengen. In de keuken zijn zowel ergonomie als gebruiksgemak belangrijk. Denk dus na het kiezen van het keukenontwerp ook voorzichtig na over de opstelling van de kookplaat, koelbox en spoelbak. Deze drie vormen samen de keukendriehoek. U kunt de ideale hoogte van de koelbox berekenen door het brandpunt van de koelkast op dezelfde hoogte te houden als de rand. Houd bovendien rekening met de gestalte van het aanrechtblad, de gootsteen en de kookplaat. Een alternatieve ideale lengte geldt voor kleinere individuen dan voor langere individuen.