Keuken Leverancier
Image default
Bedrijven

Geen beesten in je woning

Wij zorgen voor de beste hordeur op maat. Als je de deur opendoet, is er niets vervelender dan allemaal gore insecten in je woning. De hor wordt voor de deur of raam geplaatst en kan bij het openen van de deur gesloten worden. Op deze manier zullen er geen bugs meer rondvliegen. Bij warm weer is dit ook een ideale manier om een ​​tijdlang alle lucht te ventileren zonder direct je hele woning bedekt te hebben met muggen, die je ’s nachts zullen bijten. Wanneer je begint met schoonmaken, hoef je je geen zorgen meer te maken dat je veel spinnen tegenkomt. Dankzij de hordeur op maat sluit deze perfect aan.

Volledig zoals u het wilt

Heeft u last van hooikoorts, dan is een hor ook een goede oplossing. Deze kunnen ook fijne deeltjes tegenhouden. Omdat deze fijne deeltjes uw huis niet binnendringen, worden uw allergieën verminderd. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het horrengaas uw interne ruimte vernielt. Bij ons kunt u de meest prachtige hordeur op maat kopen. Als je bij ons langskomt, laten we je graag alle mogelijkheden zien. Onze schermen zijn gemaakt van verschillende materialen. Wij voorzien u graag van het beste scherm voor u en uw redenen. Uiteraard kunt u de kleur ook geheel vrij kiezen, zodat het anti-insectennet volledig aansluit bij uw stijl.

Nooit meer zorgen

De hordeur op maat is ook bevoegd om je kindje binnen te houden als de deur open staat. U kunt een slot op het scherm plaatsen zodat u de enige bent die het kan openen. Zo kun je, als je kinderen in dezelfde kamer zijn, alles veilig ventileren zonder dat je kindje wegloopt. In onze winkel kunnen wij je beter tot dienst zijn, daar leggen we je alles haarfijn uit. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Het scherm valt onder twee jaar lang garantie, als er een probleem is, kunt u op elk moment contact met ons opnemen. Ik hoop je snel in onze winkel te zien!