Keuken Leverancier
Image default
Banen en opleidingen

Teammanager Amersfoort

Teammanager Amersfoort

Wij zijn Keolis Nederland, een reisorganisatie gericht op klantgerichtheid en innovatie. Wij hebben ruim 2.200 medewerkers en verzorgen het openbaar vervoer op de spoorlijnen Gelderland, Overijssel, Utrecht en Almere en Zutphen-Oldenzaal, Zwolle-Enschede en Zwolle-Kampen. Elk jaar hebben we 700 soorten bussen en 25 treinen, die 45 miljoen passagiers vervoeren met twee intrinsieke waarden. Helder en ondernemend. Wij bieden reizigers (niet-) gewoon openbaar vervoer zodat ze veilig en comfortabel van A naar B kunnen reizen. Nederland Keolis is een 100% dochteronderneming van de Keolis Group, een internationaal opererend mobiel bedrijf dat openbaar vervoer verzorgt in 15 landen en 60.000 medewerkers heeft.

Syntus Utrecht (onderdeel van Keolis in Nederland) heeft de ambitie om zich verder te specialiseren en te streven naar een geweldige klantervaring voor haar klanten door middel van toegewijde en goed opgeleide buschauffeurs. Voor haar vestiging in Amersfoort is de organisatie op zoek naar nieuwe, dynamische teammanagers.

Wat houdt het werk in?

Als teammanager stuur je ongeveer 60-80 buschauffeurs aan en maak je deel uit van het concessie-MT, dat bestaat uit een operations manager, zeven teammanagers, een logistiek coördinator en een human resources consultant. Uw belangrijkste verantwoordelijkheid is om uw personeel te begeleiden om ervoor te zorgen dat de dienstverlening aan reizigers soepel verloopt.

Takenpakket

Je zorgt voor de inzetbaarheid van je medewerkers en draagt ​​bij aan de realisatie van onze resultaten: hoge klant- en medewerkerstevredenheid en positieve financiële resultaten. In deze functie kun je de volgende kerntaken uitvoeren:

Beheer het team op basis van overeengekomen prestatie-indicatoren

Contactpunten voor buschauffeurs en informatiebronnen

Verzorgen van jaarlijkse prestatie-evaluatie en rijopleiding

Je begeleidt medewerkers om een ​​optimale (duurzame) inzetbaarheid te bereiken

Tijdige, hoogwaardige instroom van nieuwe medewerkers

Draag actief bij aan een cultuur waarin medewerkers zich veilig en gewaardeerd voelen

Neem deel aan afwisselende diensten om de bestuurder in nood te ondersteunen (dit is een onregelmatige situatie)

 Verantwoordelijk voor de nasleep van grote werkgerelateerde incidenten

Vermogen

We zijn op zoek naar een stevige en bekwame leider die mensen vooruit zal leiden in overeenstemming met het beleid en zijn / haar enthousiasme. Je moet stevig zijn, complexe uitdagingen niet uit de weg gaan, maar constant op zoek zijn naar verbetering. Onze nieuwe teammanager herkent zichzelf in het volgende profiel:

Je hebt affiniteit met openbaar vervoer

Je hebt minimaal een volledige hbo-opleiding of een aantoonbaar hbo-denk- en werkniveau

Efficiëntie is uw topprioriteit: u focust op kosten op het niveau van korting / locatie

Daarnaast heb je: proactief, nauw contact, resultaatgerichtheid, teamgeest, overtuigingskracht en kunnen begeleiden bij verandering

Arbeidsvoorwaarden

Volgens de arbeidsvoorwaarden en cijfers van de cao openbaar vervoer, salarisschaal 10 (maximaal 5.126,37 euro). Naast 25 vakantiedagen, 17 ATV-dagen en gratis reizen met Keolis Nederland, hebben we ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals eindejaarsuitkering. Je werkt in een continu veranderende omgeving, er is werk aan de winkel, je maakt deel uit van een uitstekend team en hebt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een internationaal opererende mobiele organisatie.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/winkel-werken.html